A l’any 2000 , Quim Orts amb el suport de la seva dona, Flora Navas, va decidir aprofitar els baixos de la seva casa de Torredembarra, situada privilegiadament davant la platja, per fer-hi un restaurant. Així va néixer Cal Quim, tota una referència de la bona cuina marinera a la vila.
Com sempre ell està a la cuina fent els ranxets, arrossos i suquets mariners que caracteritzen les especialitzats culinàries de l’establiment, que compta amb un petit menjador, davant la barra de bar i una també petita terrassa coberta per tot l’any. Fora dels restaurant, en el passeig Colom, unes taules permeten si hi ha bon temps gaudir de la terrassa a l’aire lliure.

A l’hora de les postres, el comensal pot triar menjar blanc, crema catalana, carpaccio de pinya, entre altres.
La carta de vins presenta unes 40 referències, i com a vi de la casa s’ofereix vi de Tarragona o del Penedès, com el Sumarroca, 12 euros.
Per contactar amb aquest restaurant podeu trucar al número:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada