L’estiu de 2008, L’Òxid va iniciar la seva
activitat amb la premissa d’oferir una bona cuina i un bon servei a bon preu,
completat amb el paratge idíl·lic de la platja de Torredembarra. Un local jove,
d’una empresa jove, però amb més de quinze anys d’experiència
en el sector de la restauració.
Tot l’any ofereixen des d’un bon aperitiu
acompanyat del sol mediterrani, o dinar amb vistes a la platja, o refresc a la
tarda per gaudir de les activitats realitzades a la sorra, o sopar a la fresca
les nit d’estiu (al menjador les d’hivern), fins a una copa o cocktail per
acabar la nit.
Ofereixen una innovadora cuina de mercat
mediterrània. La carta permet des de menjar unes quantes tapes, fins a fer un
àpat complert amb primer, segon i postre. Trobareu: tapes, suggeriments,
pica-pica, carn i peix, sense oblidar paella o fideua, i la possibilitat del
menú diari o de cap de setmana d’una gran qualitat.
De tapes per exemple hi podeu trobar:
- Musclos al vapor
- Nachos amb guacamola
- Fingers de pollastre casolans amb xips de patata
- Anxoves amb tomàquet i ceba
- Calamarsets fregits
- Navalles a la planxa
- Òxids (seitons adobats fregits)
- Les nostres braves
- Sèpia a la planxa
- Filet e bou laminat amb sal grossa
- Mini hamburgueses casolanes amb xips de patates
- Calamars a l’andalusa
- Tempura de verdures
- Cloïsses a la planxa
- Tempura de llagostins amb xarrup de soja
- Pebrots del Padrón amb sal Maldon
- Gambes salades
- Croquetes rodonetes
- Gambes a la planxa

A l’Oxid hi trobareu un espai idoni per realitzar qualsevol tipus de celebració, tant les que corresponen a festes locals o nacionals, com les privades de tot tipus: aniversaris, bateigs, comunions...
Realitzeu les celebracions al vostre gust, sol·liciteu-nos el tipus de dinar o sopar que desitgeu, garantint la privacitat en el menjador superior per grups superiors a 30 persones.
Per contactar amb aquest restaurant podeu trucar al número:
+34 977 641 952
O podeu visitar a:
Passeig de Colom, 43 43830 Torredembarra - Tarragona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada